madelenejonsall

Välkomna hit! Jag som skriver heter Madelene och är 28 år. Snart är det dags för mig att bli fru Rafner <3 Här bloggas det om livet som mamma till världens finaste Lion, att bli mamma är det bästa som hänt mig! Det kommer också skrivas om en hel del matlagning och bakning eftersom det görs så fort jag får tid. Jag kommer dela med mig av våra dagar och ljuspunkterna i mitt liv. Trevlig läsning!

Nyfriserad, vårt nya hem och stjärnfall

Publicerad 2012-12-14 16:52:25 i Dagbok,

Nu är jag nyfriserad, underbart! Duktiga Linnéa har fixat och donat i flera timmar så nu känner jag mig minsann som ny. En solning skulle inte vara helt fel heller men tiden verkar inte riktigt räcka till. Det känns helt underbart att bo närmare släkt och vänner igen!
 
Strax ska vi packa oss iväg i de dryga 20minusgraderna och se om vi kan köpa oss en julgran och lite fredagsmys!
 
Undra om stjärnorna fortsätter falla inatt!? Jag var ut vid tolvsnåret inatt men eftersom gatulamporna vägrade släckas var det omöjligt att se verkade det som. Funderade på att besöka elskåpet och rycka i lite sladdar med efter noggrant övervägande lät jag det vara. Kanske är det några tråkmånsar som inte skulle uppskatta att bli utan el när det är -25 ute bara för att jag skulle få se stjärnor falla?? Átt bege sig ut i mörka skogar var jag inte heller så sugen på eftersom jag misstänker att det inte är så trevligt att bli vargmat.
 
Blir helt galen på julkorten som ska skickas.. De kommer aldrig! Grrr. Men men nu verkar de ha skickats igår så håller jag tummarna för att de dyker upp på måndag så korten har en chans att dyka upp hos våra vänner och familjer innan jul.
Sista bilden på oss från Arendal och en bild på vårt nya hem :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-26 16:12:20

Tack så mycket för det fina julkortet =) Hoppas vi ses i helgen, kramar!

Postat av: Frida S

Publicerad 2012-12-27 17:29:55

Hej Madde! tack för julkortet vad fint det var! Jag håller tummarna för att du fortsätter bloggen :-) Hoppas er jul varit fantastisk! kram på dig!

Postat av: Emma

Publicerad 2013-01-07 20:39:51

Jag måste bara in hit och lämna en kommentar! Jag och sambon skrek rakt ut nyss för visst såg vi en edsbybo på tv:n ;) Så roligt, Stort Grattis! Nu håller vi tummarna för dig!

Svar: Haha va gulliga ni är! Tack :)
Madelene Jonsäll

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madelene Jonsäll

Jag är en 26årig mamma som ursprungligen kommer från de djupa skogarna i hälsningland. Kärleken och livet har sedan lett mig till Stockholm och nu bor vi i en härlig kuststad i Norge. Jag läser just nu till lågstadielärare på distans och siktar sedan på att läsa vidare till speciallärare eller talpedagog. Förutom att umgås med min underbara familj och våra fina vänner så älskar jag att laga mat och baka. När tiden finns så plöjer jag gärna böcker eller pysslar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela